top of page

Rólunk, bővebben

Anchor 2

Ezek vagyunk mi. Mind hasonló táborban nőttünk fel, táborozó kispajtásból lett néhányunk szubszenior (aki se nem gyerek, se nem felnőtt a táborban), majd tényleges táboroztató. Nekünk kell szót fogadni, ha azt mondjuk, "Azon a dombon már ne fuss túl!" és mi vagyunk azok, akikhez bármikor lehet fordulni az ügyes-bajos problémákkal; például ha varázsbot faragás közben szálka áll a kezetekbe, mi kiszedjük vagy ha “eltűnt” a fogkefétek, mi veszünk újat, hogy tudjatok fogat mosni. Persze, ha honvágy gyötör vagy más hasonló gondotok akad, azzal se habozzatok hozzánk fordulni! Megeshet, hogy nem feltétlen mi oldjuk meg a problémátokat, ebben az esetben viszont segítünk abban, hogy ti magatok meg tudjátok oldani.

Szécsi Fanni

Haho!

 

A nevem Szécsi Fanni. Charliehoz hasonlóan én is majdnem minden nyáron három hetekre jártam le táborba 14 éven keresztül, amiből négyet szeniorként töltöttem. A táboron kívül babysitteltem korábban gimi alatt (a 4 évesektől az egészen nagyokig), később jártam okj-re és dolgoztam, kosárlabdáztam mellette, különböző hobbikat folytattam és kezdtem újakba. Jelenleg a MOME formatervező szakának felvételijére készülök.

 

A Játékot tekintve eleinte csak külső szemlélőként vettem részt, nem igazán voltam számottevő játékos -fiatal korom és akkori személyiségem végett egyaránt-, de elképesztően megszerettem. Később sokszor lettem így vagy úgy uralkodó, de a cselszövés sem áll tőlem messze. Nameg persze különleges karakterek, de akár egy bölcs vén anyó útmutatásaihoz kellett valaki megtestesítőnek.

Csomor Zalán

Sziasztok, Zalán vagyok, jelenleg egyetemi hallgató.

 

Még 12 éves sem voltam, amikor először tettem be a lábam Mélyzugolyba, Milán ajánlására. A táborozás ekkoriban eléggé kívül esett a komfortzónámon, onnantól kezdve azonban ez a tábor lett a komfortzónám. Ahogy idősödtem, egyre lelkesebb lettem és év közben is szerettem a táboron agyalni, a nyár közeledtével pedig kicsit mindig megőrültem. Jásdon találtam meg a közegemet, szuper barátokra tettem szert, felfedeztem az erősségeimet, gyengeségeimet, valamint megtanultam, hogy utóbbiakon inkább nevetni, mintsem szégyenkezni érdemes. Az érdeklődési köröm is nagyrészt ott alakult ki, beleértve a szervezés iránti ambíciómat, melyből adódóan az ELTE-n tanulok közösségszervezést. Gyerekként általábán valamilyen varázslós karaktert választottam magamnak, mivel jobban élveztem különleges képességeket kitalálni, mint kardok segítségével harcolni.

 

Nagy eséllyel nem én foglak megtanítani köpenyt varrni, és a fára sem én fogok felmászni a frizbiért, de ha a tábor eredetéről, vagy bármi másról szeretnél beszélgetni, esetleg tanácsot kérnél, hozzám nyugodt szívvel fordulhatsz!

Janky Milán

Sziasztok!

 

Milánnak hívnak és jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti egyetem tervezőgrafika szakán vagyok hallgató. A gimiben a gólyatábor egyik főszervezője voltam illetve két másik diákönkormányzati tábor szervezésében is részt vettem.

A tábort a negyedik osztály utáni nyáron fedeztem fel, bátyám révén, aki még Torremorban töltötte a nyarait. Ajsához hasonlóan én sem ismertem még akkor senkit, de valahogy így is sikerült annyira bevonzania, hogy az elkövetkezendő 8 évben mindig 3 hetet töltöttem Mélyzugolyban. A mi generációnk nagyrésze sajnos már nem tölt sok időt a szabadban, így nagyon jót tett hogy 3 hetet minden nyáron a természetben, békés környezetben tölthettem, főleg miután egész évben csak a betondzsungel vett körül. Ez idő alatt rengeteg új baráttal és élménnyel lettem gazdagabb, valamint a már meglévő pajtásaimmal is csak jobban összekovácsolódtunk, Zalánnal például azóta is legjobb barátok vagyunk.

Lehettem a táborban sámán, viking és az éjszaka leple alatt folyamodó árny is, de gyakorlatilag akármit kitalálhattam volna, és hát olykor ki is találtam. Remélem találkozunk nyáron!

Nyáry Andris

Sziasztok!

Nyáry András vagyok, de táborban mindenki csak Csárli-nak hív. 14 évet jártam a táborba három hétre, ebből ötöt szeniroként húztam le. Jelenleg a SZTE orvosi karára járok.

A királyságban kedvenc időtöltésem az arany halmozás legális vagy kevésbé legális módon, illetve az ármánykodás.

Remélem a táborban találkozunk!

Molnár Ajsa

Sziasztok!

Ajsa vagyok. A többiekhez képest én egy kicsit másképpen csöppentem bele a szerepjátéktáborok világába. 16 éves voltam, amikor az interneten rátaláltam a táborra és jelentkeztem. Soha nem jártam ott korábban és nem ismertem senkit sem, de a szüleim nem tudtak lebeszélni arról, hogy kapásból három hétre menjek. Egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, mivel életem egyik legmeghatározóbb időszaka volt. Nemcsak élményekkel lettem gazdagabb, hanem életre szóló barátokra is leltem.

Korábban az egészségügyben dolgoztam, azonban jelenleg a SZTE Gyógyszerésztudományi karára járok. Kamaszkorom óta táboroztatok különböző fejlesztő táborokban, ahol a mozgás és a személyiségfejlődés kapott hangsúlyt.

Nagyon szeretek olvasni, sportolni, no meg persze a szabadban lenni, ami cserkész létemre nem meglepő.

Tatár Levente

Sziasztok, Levente vagyok.

 

Csak a kalmár szeniorként fogtok ismerni, tehát ha túrázni szeretnétek akkor tudjátok kihez  forduljatok. Egy barátom által fedeztem fel a tábort és ezután 8 évig jártam oda. Hollandiában fogok továbbtanulni és jelenleg programozással foglalkozom, tehát ha valami hasonlóról szeretnétek beszélgetni akkor hozzám gyertek. Minden arannyal kapcsolatos dolgot szeretek a táborban, mint például az arany ellopását és ha esetleg bajba kerülnék elfutok és beugrom jobbra a bokorba. Még soha nem kaptak el és remélem nem is fognak.

Horváth Balázs

Hello, Balázs vagyok.

Jelenleg az ELTE matematika szakára járok és hosszabbtávon is a matematikával szeretnék foglalkozni. Ezzel összefüggően érdekelnek a logikai feladványok és a stratégiai játékok, és ha egy jó társasozáshoz nincs elég ember, akkor azzal nem lőhetsz mellé, ha engem keresel meg. Szabadidőm nagy részét kártyázással töltöm, azaz 2020 óta versenyzek a kedvenc kártyajátékomban, a Bridge-ben.

 

Tíz éves korom óta minden nyaram központja a tábor volt. A nyolc év alatt, míg a táborba jártam, sok különböző karaktert játszottam el, voltak köztük becsületes lovagok, kincskeresők, pénzt hajszoló kalmárok, de akadtak közöttük maffiózók, gyilkosok, és még Király-pucsolók is. Ha szükség volt rá, mindig is hajlandó voltam bemocskolni a karaktereim kezét, szóval vigyázattok, nem tudhatjátok, ki mit szervez az éjszaka lepje alatt!

Történetünk

Kis csapatunk közös története Jásdon, “Mélyzugoly”-ban kezdődött. Rokonok, barátok, osztálytársak révén ismertük meg mindannyian ezt a fajta szerepjátéktábort, viszont különböző évben, életkorban kerültünk le. Voltak, akik közülünk már akkor jóban voltak egymással, de többnyire az évek során ismertük meg egymást és csiszolódtunk össze.

Egyik évben (már 16 éves korunk körül), mikor a Játék során nomád életmódot akartunk folytatni így együtt -nagyjából a jelenlegi felállásban-,  az akkori uralkodó sajnos nem volt hajlandó elfogadni a tervünket és nem engedte a letelepülést. Muszáj voltunk hát kivonulni a fővárosból. Egy kisebb túra után lepakoltuk a cókmókjainkat a Vadalmás-forrásnál (Bakonynánától nem messze), leültünk és elkezdtük tervezgetni, mit is fogunk csinálni a továbbiakban. Természetesen -szigorúan a terv elkészülte után- idővel már csak szórakoztattuk magunkat egyéb ötletekkel, például, hogy akár saját birodalmat is kialakíthatnánk. Sőt -egy gondolat mellyel hosszasan eljátszottunk-, tulajdonképpen lehetne saját táborunk, mint annó Simonfán Torremor és Hegyhon királysága. Ez utóbbi az évek során egyre többször került szóba, formálódott, gazdagodott részletekkel az elképzelés, minek után elhatároztuk, hogy a felvetést valósággá fogjuk alakítani. Nos, így történt, hogy elindítottuk saját táborunkat, Narad királyságát.

bottom of page